Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0721 105 333

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sectorul 4.

Reparatii și Preturi Allview P9 Energy S
REPARATII HARDWARE Allview P9 Energy S


 Suntem un service GSM profesionist care oferă servicii de reparații hardware pentru telefoanele mobile și tablete Allview P9 Energy S. Avem tehnicieni atestați și cu o experiență îndelungată în domeniu, care efectuează reparații într-un mediu profesional. Oferim o constatare gratuită a defectului și găsim soluția optimă pentru reparație. Toate reparațiile efectuate de către service-ul nostru primesc o garanție de 90 de zile. Prețurile reparațiilor depind de modelul telefonului, de defectul reclamat și de piesele care vor fi folosite pentru a repara telefonul. Reparațiile sunt efectuate în conformitate cu normele europene de protecție electrostatică și cu normele IPC, astfel încât să puteți fi sigur că telefonul dumneavoastră este reparat într-un mod profesionist și sigur.

REPARATII SOFTWARE Allview P9 Energy S


 HardGSM este un service GSM profesionist ce oferă servicii de reparații software pentru majoritatea marcilor și modelelor existente pe piața românească de telefoane și tablete Allview P9 Energy S. Ne asigurăm că remediem orice defect legat de sistemul de operare sau de aplicații. Oferim o constatare gratuită a defectului și găsim soluția optimă pentru reparare, iar toate lucrările efectuate de către echipa noastră de tehnicieni atestați și cu experiență beneficiază de o garanție de 90 de zile. Reparațiile sunt efectuate în conformitate cu normele europene de protecție electrostatică și cu normele IPC. Alegeți HardGSM Service pentru remedierea problemelor legate de nefuncționarea soft-ului telefonului dumneavoastră într-un mod profesionist și sigur..

DEFECTE CAUZATE DE APA Allview P9 Energy S


 Ai scăpat telefonul în apă sau a fost afectat de lichide sau umezeală? Echipa noastră de tehnicieni atestați și cu experiență vă poate ajuta să remediam problema. Suntem un service GSM specializat în reparații cauzate de lichide și oferim constatare gratuită a defectului și găsim soluția optimă pentru reparare. Toate lucrările efectuate de către echipa noastră beneficiază de o garanție de 90 de zile. Pe lângă asta, vă asigurăm că recuperăm datele inaccesibile și vă restabilim telefonul la starea inițială. Reparațiile noastre sunt efectuate în conformitate cu normele europene de protecție electrostatică și cu normele IPC. Alegeți serviciile noastre pentru a vă recupera telefonul afectat de lichide într-un mod profesionist și sigur.

DECODARI / DEBLOCARI Allview P9 Energy S


 HardGSM este un service gsm ce ofera servicii de decodare a telefoanelor mobile sau tablete achizitionate din afara tarii si care au restrictia de operator sau restrictia de oferta activa, astfel incat sa puteti folosi cartele SIM de la orice operator GSM. De asemenea, oferim servicii de decodare a telefoanelor mobile codate intr-o anumita retea, cum ar fi Orange sau Vodafone. Daca ai uitat parola de securitate a telefonului tau mobil, putem ajuta si sa-l deblochezi. Toate aceste servicii sunt efectuate de o echipa de technicieni atestati si cu o indelunga experienta in domeniu, iar toate lucrarile efectuate de catre service-ul nostru primesc garantie 90 de zile.

CONSTATARE / EVALUARE Allview P9 Energy S


 HardGSM ofera servicii GSM complete pentru orice problema legata de telefonul tau, cu suport si consultanta incluse, iar constatarea defectelor este GRATUITA! O echipa de tehnicieni atestati cu experienta vasta in domeniu asigura servicii de cea mai buna calitate. Indiferent de complexitatea problemei tale, echipa noastra poate oferi solutii adecvate. Toate constatarile si reparatiile efectuate respecta normele europene de Protectie Electrostatica si Normele IPC.


Home Locatie Locatie Mesaje 2Mesaje De ce Noi? De ce noi? Cerere Cerere Contact Contact Messenger Messenger
Call WhatsApp


Hardgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ HardGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL