Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0721 105 333

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

👍Comandă curier | HardGSM

Completeaza Cererea Curier pentru Reparatie:


Ne ocupam noi de tot tot ce trebuie sa faci este sa il impachetezi bine si il ridicam noi, il reparam si il trimitem inapoi.

⚠️ După completare si finalizare, trimitem curierul la tine să ridice aparatul, il aduce la noi, il reparăm (sau constatăm), il trimitem inapoi, achitati reparatia prin ramburs cand primiti coletul, multumim.
👍Taxa Transport dus-intors 40 lei.
Date Contact

Date Curier
Observații

ℹ️ Completand aceste informații ești de acord cu Termeni și Condițiile, și ai luat la cunoștiință despre GDPR pentru a completa formularul. Caz contrar foloseste altă metodă de contact 0721 105 333.

Nu uita Impachează bine aparatul (cutie de carton au fost cazuri de defecțiuni pe transport, nu au fost ambalate corect), cere o chițantă la predarea pachetului către curier, mulțumim.
In caz de nerezolvare sau imposibilitate de reparare, Taxa de transport se va achita la returnare pentru a primi aparatul inapoi.
Situati intampinate
In cazul in care aparatul nu se poate repara din diverse cauze se va inapoia cu ramburs taxa de transport 40 lei
Daca la returnarea aparatului clientul nu il accepta sau il poate primi si el se intoarce la noi, nu se va mai trimite pana nu va fi achitata taxa de trasport si inmagazinare de 80 lei prin transfer Bancar sau prin card, multumim.

* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Hardgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ HardGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL