Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0721 105 333

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sectorul 4.

Service GSM reparatii Xiaomi Pocophone F1 | HardGSMPiese, prețuri și reparatii Xiaomi Pocophone F1 disponibileXiaomi Pocophone F1 a fost in service de 109 ori, pentru urmatoarele probleme cu aceste rezolvarii:
Defecte: Display (82), Baterie (7), Constatare (5), Sticla Sparta (2), Cont Blocat (2), Display + Baterie (2), Nu Porneste (2), Antena (1), Display + Capac Spate (1), Display + Carcasa (1), Buton Pornire (1), Placa de baza (1), Modul Incarcare (1), Display + Difuzor (1).
Reparații: Inlocuire Display (80), Inlocuire Baterie (7), Constatare (5), Inlocuire Display + Baterie (3), Inlocuire Sticla (2), Decodare (2), Inlocuire Antena (1), Inlocuire Display + Capac Spate (1), Inlocuire Display + Carcasa (1), Inlocuire Display + Geam Camera (1), Inlocuire Buton Pornire (1), Inlocuire Placa de Baza (1), Inlocuire Modul Incarcare (1), Inlocuire Mufa Incarcare + Baterie (1), Inlocuire Display + Difuzor (1), Schimbare Display (1).


Descriere scurtă Xiaomi Pocophone F1


🔍 Xiaomi Pocophone F1 Poco F1 conceput și construit de Xiaomi , într-o carcasă de înălțime 116 milimetri, lățime 62 milimetri, grosime 8.9 milimetri și o greutate de 120 g, cu un display TFT cu o rezoluție de 1080 x 480 pixeli și o diagonală de 88.9 milimetri cu o suprafață de 40.92% din mărime. Având putere de procesare de 1000 MHz oferit de un procesor RDA8810 și video de 4x 2.8 GHz Kryo 385, 4x 1.8 GHz Kryo 385 oferit de Qualcomilimetri Adreno 630 ajutate de 6 GB , 8 GB RAM. Capacitate de stocare 512 MB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4032 x 1200 pixeli, 4.84 megapixeli și cea de frontală de 640 x 480 pixeli, 0.31 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul MIUI V9.6 (Android 8.1 Oreo), MIUI (Android 9.0 Pie), MIUI V12 (Android 10) upgradabil.
Xiaomi Pocophone F1 vine echipat cu o baterie de 4000 miliaperi Li-Ion care are o durată de viată vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Xiaomi Pocophone F1 Poco F1. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Xiaomi Pocophone F1 și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Xiaomi Pocophone F1

✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Xiaomi Pocophone F1, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Xiaomi. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.
Folie Protecție pentru Xiaomi Pocophone F1


Home Locatie Locatie Mesaje 2Mesaje De ce Noi? De ce noi? Cerere Cerere Contact Contact Messenger Messenger
Call WhatsApp


Hardgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ HardGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL