Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0721 105 333

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sectorul 4.

Returnare & Înlocuire produse HardGSM.ro- Puteți returna un produs daca nu sunteți mulțumit de acesta in termen de 14 zile de la data primirii comenzii, indiferent de motiv.

Folii : se pot returna doar daca nu au fost montate!
Huse : se pot pretura, pentru orice motiv, atât timp cât mai aveți ambalajul Husei.
Piese : se pot returna doar daca aceste nu au fost montate, Înainte de a se monta trebuie sa fie Testate.
Accesorii : Se pot returna in caz de defecte de fabricație și nu defecte provocate, și trebuie sa se returneze cu ambalajul original complet.
Reparații : NU SE POT FACE RETURNARI, caz in care piesele vor prezenta defecte (de fabricație și nu provocate) pe perioada garanției aceste se vor schimba, fără costuri suplimentare, fără a se achita taxele de transport, dar dacă aparatul este trimis cu un defect provocat sau un defect care nu are legătura cu reparația executată de noi, reparația (dacă este cazul) și taxă de transport trebuie suportată de dumneavoastră.


- Puteți înlocui un produs dacă nu este cel așteptat de dumneavoastră urmând ca in cazul in care dacă noul produs este mai scump, să achitați doar diferența dintre produse sau sa vă restituim diferența într-un cont bancar, daca produsul este mai ieftin.

- Ne puteți contacta pe email office@quickgsm.ro sau telefonic/WhatsApp la numărul 0721 105 333 .

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanta, fără a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, in posesia fizică a produselor / a ultimului produs. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie sa ne infirmați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail.

Vom efectua această rambursare prin transfer bancar (avem nevoie de codul dumneavoastră IBAN) .

Expediați produsele in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ați comunicat retragerea.
Intenția de a returna produsul trebuie transmisă la adresa de email office@quickgsm.ro, insotită de numărul facturii, numele dumneavoastră și numărul de telefon unde puteți fi contactat. Numărul de telefon pentru retururi este: 0721 105 333 .

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeași stare in care a fost livrat (inclusiv ambalajul original și toate componentele incluse in pachet , cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se vă face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data returului.

Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea returului in următoarele situații: Returnări repetate (mai mult de doua retururi repetate pentru același tip, marca și model de produs). Dacă au fost cumpărate mai multe produse de același tip, marca și model, se accepta returnarea unui singur produs desigilat (restul de produse sunt acceptate numai dacă sunt sigilate in ambalajul original cu toate etichetele originale).

Produsele comandate și ridicate din sediu, nu pot fi returnate conform O.U.G 34 din 2014. Aceste produse pot fi testate in momentul recepției.

Condițiile de retur in cazul persoanelor juridice/firme ( operatori economici )/clienților care nu întrunesc condițiile privind calitatea de consumator : perioadă de 3 zile lucrătoare de la data intrării in posesie a produsului/produselor, minim 3 comenzi finalizate in prealabil, produsul returnat sa fie sigilat, nefolosit.

Home Locatie Locatie Mesaje 2Mesaje De ce Noi? De ce noi? Cerere Cerere Contact Contact Messenger Messenger
Call WhatsApp


Hardgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ HardGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL