Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0721 105 333

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin R─âdulescu-Motru, 4, Parter
L├óng─â Pia╚Ťa Norilor, locatie
București, Sectorul 4.

­čĹĘÔÇŹ­čöž Sercive GSM ­čĹęÔÇŹ­čöž | Reparatii ­čô▒ TableteGama Noastra de Producatori Tablete pe care le reparam


REPARATII DIN toata ROMANIA
Service GSM

 Suntem un Service GSM ce ofer─â servicii de repara╚Ťiilor prin curierat, f─âr─â b─ât─âi de cap, completeaz─â formularul ­čÜÜ #StaiAcasa, daca este ceva ce nu am ├«n╚Ťeles va sunam ╚Öi stabilim tot, trimitem noi curierul, nu trebuie dec├ót sa ├«mpacheta╚Ťi bine acel cole, trimitem curierul in toat─â Rom├ónia, nu va face╚Ťi probleme, taxa fixa de transport dus-├«ntors este de 40 de lei vei fii ├«n╚Ötiin╚Ťat de ea atunci c├ónd vei completa formularul.
Repara╚Ťiile efectuate sunt in deplina concordanta cu normele europene de Protec╚Ťie Electrostatica ╚Öi cu Normele IPC ╚Öi primesc garan╚Ťie 90 de zile.
REPARATII HARDWARE
Service GSM

 Suntem un Service GSM ce ofer─â servicii de repara╚Ťiilor hardware pentru telefoanele mobile ╚Öi tablete , repara╚Ťiile fiind efectuate ├«ntr-un mediu profesional de c─âtre tehnicieni atesta╚Ťi ╚Öi cu o ├«ndelung─â experient─â in domeniu. Constatarea defectului ╚Öi g─âsirea solu╚Ťiei optime de reparat este gratuit─â, iar toate lucr─ârile efectuate de c─âtre service-ul nostru primesc garan╚Ťie 90 de zile. Preturile repara╚Ťiilor variaz─â in func╚Ťie de modelul telefonului sau tabletei, de defectul reclamat ╚Öi de piesele care vor fi folosite pentru a repara telefonul. Repara╚Ťiile efectuate sunt in deplin─â concordant─â cu normele europene de Protec╚Ťie Electrostatica ╚Öi cu Normele IPC.
RESOFTARE TELEFOANE
Service GSM

 HardGSM este un Service GSM ce ofer─â servicii de repara╚Ťii software pentru majoritatea m─ârcilor / modelelor existente pe pia╚Ťa Rom├óneasc─â de telefoane ╚Öi tablete , asigur├ónd remedierea defectelor sistemului de operare sau ale aplica╚Ťiilor. Un service gsm unde constatarea defectului ╚Öi g─âsirea solu╚Ťiei optime de reparat este Gratuita, iar toate lucr─ârile efectuate de c─âtre service-ul nostru primesc garan╚Ťie 90 de zile. Problemele legate de refunc╚Ťionarea soft-ului telefonului sau tabletei dumneavoastr─â este asigurat─â de o echip─â de tehnicieni atesta╚Ťi ╚Öi cu o ├«ndelung─â experient─â in domeniu. Repara╚Ťiile efectuate sunt in deplina concordanta cu normele europene de Protec╚Ťie Electrostatica ╚Öi cu Normele IPC.
DEFECTE CAUZATE DE APA
Service GSM

 Suntem un Service GSM ce repar─â cu succes problemele cauzate de lichide a telefonului-ului t─âu , asigur├ónd repara╚Ťii pentru telefoane sc─âpate in ap─â, afectate de lichide sau umezeal─â. Constatarea defectului ╚Öi g─âsirea solu╚Ťiei optime de reparat este gratuit─â, iar toate lucr─ârile efectuate de c─âtre service-ul nostru primesc garan╚Ťie 90 de zile. Suntem un Service GSM cu o echip─â de tehnicieni atesta╚Ťi ╚Öi cu o ├«ndelung─â experient─â in domeniu vor asigura repararea telefonului sau tabletei dumneavoastr─â ╚Öi recuperarea datelor ce nu mai pot fi accesate. Repara╚Ťiile efectuate sunt in deplin─â concordant─â cu normele europene de Protec╚Ťie Electrostatica ╚Öi cu Normele IPC
DECODARI TELEFOANE
Service GSM

 Suntem un Service GSM ce asigur─â decodarea telefoanelor mobile sau tablete in cazul in care acestea au fost achizi╚Ťionate din afara ╚Ťari ╚Öi are activ─â restric╚Ťia de operator (sau restric╚Ťia de oferta), caz in care terminalul dumneavoastr─â nu poate fi folosit cu o alt─â cartela SIM in afar─â de cea pus─â la dispozi╚Ťie de c─âtre operatorul de re╚Ťea ini╚Ťial. De asemenea, oferim servicii de decodare a telefoanelor mobile ce au fost achizi╚Ťionate direct codate ├«ntr-o anumit─â re╚Ťea (Orange, Vodafone etc ...). Deblocarea terminalului mobil (telefon mobil / terminal gsm) in cazul in care ai uitat parola de securitate (codul de utilizator, codul de securitate, parola de siguran╚Ť─â).
CONSTATARE / EVALUARE
Service GSM

 HardGSM este un Service GSM ce ofer─â servicii ce vin in ├«nt├ómpinarea tuturor problemelor legate de telefonul sau tableta , suport ╚Öi consultant─â, constatarea defectelor fiind GRATUITA! O echip─â de tehnicieni atesta╚Ťi ╚Öi cu o ├«ndelung─â experient─â in domeniu vor asigura servicii de cea mai bun─â calitate. Folosindu-ne de experienta ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťele noastre putem r─âspunde celor mai exigente gusturi ╚Öi dorin╚Ťe. Constat─ârile ╚Öi repara╚Ťiile efectuate sunt in deplin─â concordant─â cu normele europene de Protec╚Ťie Electrostatica ╚Öi cu Normele IPC.
Home Locatie Locatie Mesaje 2Mesaje De ce Noi? De ce noi? Cerere Cerere Contact Contact Messenger Messenger
Call WhatsApp


Hardgsm.ro ┬ę 2023 produs al @ QuickGSM ┬« din 2016 - @ HardGSM ┬« din 2020 dezvoltat de Preda C─ât─âlin
ANPC SALANPC SOL