Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0721 105 333

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

Service GSM reparatii Samsung Galaxy Tab S9 Ultra | HardgsmPiese, prețuri și reparatii Samsung Galaxy Tab S9 Ultra disponibile
Descriere scurtă Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wi Fi


🔍 Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wi Fi conceput și construit de Samsung , într-o carcasă de înălțime 153.4 milimetri, lățime 77 milimetri, grosime 9.7 milimetri și o greutate de 732 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și o diagonală de 139.7 milimetri cu o suprafață de 62.03% din mărime. Având putere de procesare de 1300 MHz oferit de un procesor MediaTek MT6750T și video de 8x 1.3 GHz ARM Cortex-A53 oferit de Qualcomilimetri Adreno 740 ajutate de 3 GB RAM. Capacitate de stocare 128 GB , 256 GB , 512 GB , 1024 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 4160 x 3120 pixeli, 12.98 megapixeli și cea de frontală de 4416 x 1775 pixeli, 7.84 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 13 upgradabil.
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra Wi Fi vine echipat cu o baterie de 6000 miliamperi Li-Polymer care are o durată de viată 46 ore , 2760 minute , 1.9 zile vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Samsung Galaxy Tab S9 Ultra . Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Samsung Galaxy Tab S9 Ultra


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Samsung Galaxy Tab S9 Ultra, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Samsung. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.

* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Hardgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ HardGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL