Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0721 105 333

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sectorul 4.

Service GSM reparatii Huawei Mate 20 Lite | HardGSMPiese, prețuri și reparatii Huawei Mate 20 Lite disponibileHuawei Mate 20 Lite a fost in service de 89 ori, pentru urmatoarele probleme cu aceste rezolvarii:
Defecte: Display (47), Baterie (11), Capac Spate (5), Nu Porneste (4), Display + Capac Spate (4), Constatare (3), Contact Lichid (1), Lipsa Semnal SIM (1), Soft (1), Display Original (1), Display + Capac + SIM (1), Modul Incarcare (1), Suport Sim (1), Capac Spate + Microfon (1), Difuzor (1), Casca (1), Baterie + Capac Spate (1), Baterie + Mufa incarcare (1), Curatare (1), Cont Blocat (1), Display Original + Capac Spate (1).
Reparații: Inlocuire Display (46), Inlocuire Baterie (10), Constatare (7), Inlocuire Display + Capac Spate (5), Inlocuire Capac Spate (5), Curatare (2), Inlocuire Capac Spate + Flex de Legatura (1), Schimbare Display (1), Resoftat (1), Inlocuire Display Original (1), Inlocuire Display + Capac + SIM (1), Inlocuire Modul Incarcare (1), Inlocuire Casca (1), Inlocuire Baterie + Difuzor (1), Inlocuire Difuzor (1), Vanzare produs SH (1), Inlocuire Baterie + Capac Spate (1), Inlocuire Baterie + Mufa Incarcare (1), Decodare (1), Inlocuire Display Original + Capac Spate (1).


Descriere scurtă Huawei Mate 20 Lite


🔍 Huawei Mate 20 Lite SNE-LX1, SNE-LX2, SNE-LX3 conceput și construit de Huawei , într-o carcasă de înălțime 150.4 milimetri, lățime 79.1 milimetri, grosime 8.4 milimetri și o greutate de 187 g, cu un display IPS cu o rezoluție de 1080 x 2400 pixeli și o diagonală de 162.56 milimetri cu o suprafață de 83.39% din mărime. Având putere de procesare de 2300 MHz oferit de un procesor Huawei HiSilicon KIRIN 710 și video de 4x 2.2 GHz ARM Cortex-A73, 4x 1.7 GHz ARM Cortex-A53 oferit de ARM Mali-G51 MP4 ajutate de 4 GB RAM. Capacitate de stocare 64 GB care ajută la stocare pozelor făcute de camera spate de 5120 x 3840 pixeli, 19.66 megapixeli și cea de frontală de 5888 x 4040 pixeli, 23.79 megapixeli , toate aceste componente sunt făcute să funcționeze intre ele prin soft-ul Android 8.1 Oreo, Android 9.0 Pie, Android 10 upgradabil.
Huawei Mate 20 Lite vine echipat cu o baterie de 4250 miliaperi Li-Polymer care are o durată de viată vorbire in 3G gsm Specificații Complete.
Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Huawei Mate 20 Lite SNE-LX1, SNE-LX2, SNE-LX3. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Huawei Mate 20 Lite și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, lista preturi.

Nota reparatii Huawei Mate 20 Lite

✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Huawei Mate 20 Lite, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Huawei. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.
Folie Protecție pentru Huawei Mate 20 Lite


Home Locatie Locatie Mesaje 2Mesaje De ce Noi? De ce noi? Cerere Cerere Contact Contact Messenger Messenger
Call WhatsApp


Hardgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ HardGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL