Close
Cos

0

 0 lei

Info
Suna

 0721 105 333

Curier #

comandacurier


PROGRAM
Luni-Vineri : 10:00 - 19:00
Sâmbăta : 10:00 - 14:00
Duminică : Închis

ADRESA
Constantin Rădulescu-Motru, 4, Parter
Lângă Piața Norilor, locatie
București, Sector 4.

Schimbare Display Original Gri Samsung Galaxy A34 5G (2gg6) |

Galaxy A34 5G

ID2gg6

SKUW4760293906117

Avans Obligatoriu

Vrei să repari in service cu sau fără avans in service?

  Vino luni-sambătă până in ora 14:00
- lasă aparatul tău Samsung Galaxy A34 5G și fi gata in 4 zile lucrătoare.
- achită avans in service și piesa vă fi disponibilă in 4 zile lucrătoare, pentru intervenție.

Vrei să repari prin Curier?

  Dacă dorești să trimiți aparatul prin curier, poți adăuga opțiunea de "Reparație" Display Original în coșul de cumpărături și vei primi instrucțiuni de expediere. În acest caz, telefonul va fi ridicat de la tine în urmatoarele 2 zile, reparat și returnat în 4 zile lucrătoare. Asigură-te că îl ambalezi corespunzător, într-o cutie de carton rezistentă.

Repară in service cu avans durată 2h-1zi!

  Achită avans fără a veni in service, adaugă in coș reparația selectează opțiunile, completează și finalizează, apoi vă vom inștiința noi când piesa este disponibilă pentru intervenția de schimbare Display Original pentru Samsung Galaxy A34 5G. Duarata maxima este de 2-3h in 98% din cazuri, cazuri spaciale 1 zi, depinde de tipul interventiei.

Alte Reparatii si optiuni Samsung Galaxy A34 5G
Detalii Informative DISPLAY GALAXY A34 5G (SM-A346B) SILVER

Service GSM Samsung Galaxy A34 5G

Pret Piesă559 lei

Cu Montaj679 lei

Tip Piesă Display Original

CalitateOriginala

CuloareGri

Durată4 zileDetalii Piesa Display Original Samsung Galaxy A34 5G


 Display, Ecran, LCD, Afisaj, Panou, Terminal, Piese Originale Display Original Gri Samsung Galaxy A34 5G DISPLAY GALAXY A34 5G (SM-A346B) SILVER Display Samsung Galaxy A34 5G
Piesa:originala
Tip ambalaj: Oferit de producator
DISPLAY GALAXY A34 5G (SM-A346B) SILVER

 * Piesa Display Original Samsung Galaxy A34 5G trebuie montată in service-GSM, in caz de retur să se prezinte fisa de service că nu este functională, sau să detineti atestat de electronist, mulțumim.

 * Stocurile sunt Updatate 1-2 ori pe saptamana, din aceasta cauza pot existat mici discrepante la unele comenzi (pot ramane fara stoc intre timp), multumim.

 * Piesa Display Original Samsung Galaxy A34 5G se afla in depozit Germania si se aduce in service doar pe baza de comanda Online exclusiv.

Folie Protectie Samsung Galaxy A34 5G

Recomandari


  Service GSM cu experiență în reparațiile pentru Samsung Galaxy A34 5G inlocuire Display Original. Oferim servicii de calitate pentru diverse probleme, inclusiv ecran spart, înlocuire baterie, reparare buton home, probleme cu încărcarea sau probleme software. Prețurile noastre sunt competitive și transparente, iar clienții noștri beneficiază de o constatare gratuită a defectelor. Contactează-ne pentru orice problemă cu aparatul tău Samsung Galaxy A34 5G și vom asigura remedierea acesteia cât mai rapid și eficient posibil, poti verifica aici lista de preturi disponibile pentru reparatii gsm al aparatul tău Samsung Galaxy A34 5G.

Nota reparatii Samsung Galaxy A34 5G


✅   Înainte de a apela la serviciile noastre GSM pentru reparația aparatului dvs. Samsung Galaxy A34 5G, vă recomandăm să verificați dacă puteți beneficia de serviciile unui service GSM autorizat Samsung. În cazul în care nu aveți acces la un astfel de service sau aveți nevoie de o reparare rapidă, suntem aici pentru a vă ajuta.
Este posibil ca unele reparații să nu poată fi executate în parametri normali deoarece piesele originale nu sunt disponibile sau aparatul dvs. are deja probleme. În astfel de cazuri, putem utiliza piese aftermarket, dar trebuie să țineți cont de diferențele de preț dintre acestea și piesele originale.
Este important să faceți alegerea potrivită în funcție de bugetul dvs. și de nevoile telefonului dvs. Vă vom oferi toate opțiunile disponibile pentru a repara aparatul dvs. cât mai bine posibil, ținând cont că acesta nu mai este nou și are deja probleme.
În orice caz, vă îndrumăm să optați pentru piesele originale, deoarece acestea oferă un avantaj în orice reparație. Echipa noastră vă va ajuta să faceți alegerea potrivită pentru a vă asigura că aparatul dvs. este reparat la cel mai înalt nivel de calitate.

🗒️  Nota: ORICE APARAT CU IPS nu se vă mai putea pune la loc cum era înainte (cam 2% din modelele reparate se etanșează înapoi), și indicăm să nu fie folosit in APA sau udat.
 Recomandăm clienților să fie precauți cu dispozitivele lor cu ecran IPS, deoarece acestea pot fi sensibile la apă și alte lichide. În cazul în care un astfel de dispozitiv necesită reparare, este important să ținem cont de faptul că există un risc de pierdere a etanșeității, iar astfel de dispozitive nu ar trebui să fie folosite în apă sau să fie udate. La Service-ul nostru GSM, oferim sfaturi și soluții optime pentru protejarea dispozitivelor cu ecran IPS și pentru remedierea problemelor într-un mod eficient și profesionist.

* Toate pozele de pe site sunt cu scop informativ si de prezentare, nu reprezinta in totalitate compunerea produsului sau similaritatea.
Home Locatie ClickGSM Service Locatie Mesaje ClickGSM Service 2Mesaje De ce Noi? si despre ClickGSM De ce noi? Cerere ClickGSM Service Cerere Contact ClickGSM Service Contact Messenger ClickGSM Service Messenger
Call WhatsApp


Hardgsm.ro © 2023 produs al @ QuickGSM ® din 2016 - @ HardGSM ® din 2020 dezvoltat de Preda Cătălin
ANPC SALANPC SOL