Adresa

Bucuresti, Sector 4

Constatin-Radulescu Motru 4

hardGSMpentru orice0769002003

Program service

Luni - Vineri

10:00-19:00

👍 Decodare Samsung Galaxy A8 Plus 2018 A730

Adresa

Bucuresti, Sector 4

Constatin-Radulescu Motru 4

Program service

Luni - Vineri

10:00-19:00

Imagini cu caracter informativ.

Pentru acest serviciu va rugam sa ne contactati

Decodare Samsung Galaxy A8 Plus 2018 A730

Cum se procedeaza
Veniti cu Telefon-ul Samsung Galaxy A8 Plus 2018 A730 D-vs la service. Se va face o constatare daca aparatul este blocat in retea sau are un alt tip de securitate. Dupa aceasta constatare ii vom spune clientului care sunt metodele de decodare si preturile aferente metodei.
Pentru metodele de decodare prin intrefata speciala vom executa decodare pe loc.
Pentru decodari oficiale pe baza de IMEI se va achita decodare iar noi vom inainta serverului nostru cererea de decodare, se va face calcularea de cod in circa 3ore-3zile LUCRATOARE dupa ce codul s-a generat il trimitem prin SMS.

Samsung Galaxy A8 Plus 2018 A730

Decodare la Distanta
Pentru Provincie putem oferi serviciul de decodare. Pentru aparatele care se decodeaza prin Interfata se vor trimite de client prin curierat se va decoda si trimite inapoi cu ramburs suma aferenta decodarii plus transport.
  Pentru decodare pe baza de IMEI oriunde in lume. Clientul va face plata in contul nostru bancar dupa ce se discuta cu noi. Ne va comunica IMEI-ul prin e-mail acesta se va baga la procesare, dupa generarea codului de deblocare, vom transmite clientului acest cod.

Decodari

Sunt doua metode de protectie ale aparatelor, primul este cod de aparat sau de telefon, cod pe care fiecare utilizator si-l poate seta pentru a-si proteja datele personale, al doilea fiind cod restrictie retea, codare care este facuta de catre operatorul GSM care comercializeaza aparatele. Deasemenea, oferim servicii de decodare a telefoanelor mobile ce au fost achizitionate direct codate intr-o anumita reatea (Orange, Vodafone). Daca telefonul pe care-l detineti este codat in alta retea GSM, decat cea pe care vreti s-o folositi, atunci puteti apela la serviciile HardGSM service.

Creat de Preda Catalin si Intretinut de hardGSM © 2018.

Acest site nu preia date personale de la utilizator.
Foloseste Cookies oferit de Google Analitycs pentru a analiza traficul de pe Site.

Accept

Navigare.

Nu Accept

Google.
Continuând navigarea pe acest site esti de acord cu aceste instiintari.